Idei túrák

Kedves Klubtársunk!

Amint azt az idei program naptárban látjátok, 3 hétvégén terveztünk szervezett repülős túrákat. Amellett, hogy ezek az „országjáró” túrák mindig nagyon jó hangulatban telnek, remek alkalmat kínálnak, hogy gyakoroljuk a hosszabb útvonalakat, ismerkedjünk a hazai repülőterekkel.

Arra gondoltunk, hogy két hosszabb, 2 napos és 3 db egynapos túra útvonallal fűszerezzük az idei repülő szezont.

Az egynapos túrákra mindenki saját időbeosztása és kedve szerint tud menni. Akár többen is több géppel egyszerre, vagy egy repülővel. Mivel több leszállás is lehetséges, az egyes szárakon „osztozhatnak” a pilóták. Fontos, hogy időben írjátok be a gépfoglalásba az igényeteket. (Persze ez nem csak a túrákra igaz.)

A kétnapos útvonalakat klubos szervezésben, minden esetben több gép részvételével gondoltuk. Erre javasoljuk a kijelölt időpontokat: május 27-28, június 24-25 és július 22-23. Természetesen egyik sincsen kőbe vésve, de a rally futamokat előnyben részesítjük az időpontok tekintetében, illetve az időjárást sem hagyjuk figyelmen kívül.

Ha valamelyik hosszabb túra érdekel, kérlek küld el az előzetes jelentkezést az ildiko.kardos@sca.com címre. Ebben írd meg, hogy melyik túra érdekelne, melyik dátum, melyik géppel mennél. A jelentkezések függvényében összeállítjuk a részletes túra – tervet.
A túrák részletes leírását és az útvonalterveket itt tudod megnézni:

túraútvonalak fedélzeti naplókkal.

Végül, de nem utolsó sorban, ahogyan egy korábbi hírben írtuk; Keszy-Harmarth Zoltán földkerülési expedíciója 2017-05- 01-én indul Farkashegyről és a tőlünk kb. 200 km-re lévő Poprád az első állomása. Ha esetleg szeretnétek csatlakozni a kísérőkhöz, akkor itt található még információ erről a túráról.

https://www.facebook.com/events/1845316425683820/

Jó böngészést, kívánok és várom a jelentkezéseket!
Üdvözlettel: Horti Kálmán