Adó 1%  Póló  Órarend 2012-13

 

Síelés Olaszországban, Ravasclettoban

2012

Sziasztok!
 

Mint azt korábban jeleztük, a tavalyihoz hasonlóan, idén is szervezünk közös családos síelést.
Helyszín: Olaszországban a Zoncolan-hegyen található Ravascletto, amely Budapesttől Szlovénián keresztül 650 km. http://www.sielok.hu/siterep/ravascletto/

 

Időpont: 2012. február 25.-től március 3-ig.

Aki tud, azt szívesen látjuk egész héten, de lehet csak néhány napra is jönni.

 

Szállás: Albergo Pace Alpina www.pacealpina.com 2-3-4 ágyas szobákban, (6x2, 4x3, 1x4)

A szálloda közvetlenül a felvonó és a sípályák mellett található és hangulatos étteremmel rendelkezik.

A közelben van uszoda és szauna, tehát fürdőruhát feltétlenül hozzatok magatokkal!

 

Árak:

Szállás reggelivel: 35 € / fő / éjszaka. Aki egyedül szeretne szobát foglalni, annak 70 € / éjszaka.

Síbérlet: 74 € / 4 nap; 104 € / 6 nap

Sí kölcsönzés: kb. 10 € / nap http://www.morassisport.it/it/listino-prezzi.html

 

Az utazás autóval egyénileg, illetve csoportosan történik. Előreláthatólag szombaton reggel 8 órakor találkoznánk Budaörsön az Agip kútnál, de a végleges időpontot később egyeztetjük.

 

Ravasclettoban magyar nyelvű síiskola működik, aki igényli, részt tud venni kezdő és haladó sí illetve snowboardoktatáson. http://www.sielok.hu/sioktatas/siiskola/sitanoda/ Akit ez érdekel, az kérjük, jelezze felénk, hogy előre meg tudjuk szervezni!

 

Mivel a Cessna 152-esünk Udine mellett, Ravasclettotól 45 perc autóútra található, szép időben lehetőségünk van a síelés mellett repülni és kirándulni is a környéken. Nagyobb érdeklődés esetén, és ha az időjárás is engedi, akkor áthozzuk a repülőt közelebb a sípályákhoz, Rivoli di Osoppo-ba.

 

 

Kérünk benneteket, hogy akit érdekel és részt kíván venni a közös síelésen, az január 6., péntek estig jelezze szándékát, hogy még a héten le tudjuk foglalni a szállást! Jelentkezéskor adjátok meg az érkezés napját, a napok és a személyek számát, illetve, hogy igényeltek-e sífelszerelést, illetve oktatást. Természetesen férőhely függvényében később is van lehetőség a jelentkezésre! A szállás foglalásához a jelentkezés mellett, 100 € előleg befizetése szükségeltetik. Addig is, aki akar, januárban és februárban egyénileg is ki tud menni síelni, illetve repülni Campoformidoba, ahol szintén tudunk szállást biztosítani.

Esetleges kérdéseitekkel forduljatok nyugodtan hozzánk!

 

 

Üdvözlettel

 

Horti Kálmán 20/777-9142

 

és

 

Franczer Attila 70/371-4040