Kedves Klubtagság!

 

    Az idei nyár egy nagy előrelépést jelent a klubélet számára, végre a Kék Éghez méltó helyszínre tudunk költözni, így igazi közösségi helyiséget is létrehozva számotokra. A MÁV és a Farkashegyi Repülőklubokkal történt hosszú egyezkedés eredményeként sikerült megfizethető áron kibérelnünk a fehér ház emeleti részét. Úgy alakult, hogy alig 1 hónapunk van az emelet felújítására és a költözésre. A rendelkezésünkre álló idő és a pénzeszközök szűkös volta miatt ezúton kérjük a klubtagság támogatását.

A tervekről részletesebben:

- Július 01-ig vissza kell adni a MÁV faházban használt szobákat, de az új hely pillanatnyilag romos állapotban van.

- Itt szeretnénk kialakítani az irodát, a régi büfé területén pedig egy klub helyiséget, ami oktatóteremként egyaránt használható lenne.

- Mindkét helyiség remek panorámával rendelkezik, a teraszról tökéletesen látni a repülőtér teljes területét, repülés után egy pohár sör vagy egy hideg üdítő társaságában lehet élvezni a látványt, a kellemes társaságot…

- Mivel az egész emelet a miénk lesz, a hátsó fronton ki tudunk alakítani egy kis irattárat és két kisebb pihenő szobát is.

 

   Kérjük és szívesen vesszük a segítség minden formáját: forintban, diszperzitben, vagy bármilyen  használható anyagban mérve :-) A legszükségesebb munkálatok költsége az előzetes becslések alapján 1-1,2 millió forint között lesz. Ezen összeg előteremtéséhez kérjük anyagi támogatásotokat: tagonkénti 20-25 ezer forint egyszeri befizetése – természetesen nagyobb összeget sem utasítunk vissza J – már érezhető segítséget jelent.

   A „szent célra” szánt összegeket a klub számlájára tudjátok utalni (10700268-43562509-51100005, a megjegyzés rovatban tüntessétek fel, hogy egyszeri támogatás), vagy a pénztárba is befizethetitek. Mindezek mellett minden dolgos kezet, felújításhoz használható anyagot, eszközt szívesen fogadunk.

   A munkák koordinálását, a szükséges anyagok, eszközök nyilvántartását Györgyi és Robi  végzi. A projektet érintő bármilyen jellegű kérdéssel bizalommal forduljatok hozzájuk.


Telefon:  Paksy Györgyi: 20/777-9146

               Cseh Róbert:   70/387-3878


Segítségeteket  előre is köszönve:

Horti Kálmán

elnök